tisdag 2 februari 2010

FÅR HON ALDRIG NOG?


Min mamma undrade om jag aldrig får tillräckligt många väskor och ni undrar säkert detsamma. Vad ska jag med alla väskor till? Hittade ett grönt linnetyg som var kvar från en annan väska och med mycket pusslande fick jag ihop denna skapelse. Väskan är 33x36cm. Fodrad med ett lite kraftigt IKEA-tyg och har som vanligt fickor invändigt och utsidan är lika både bak och fram.
Väskor får jag aldrig för många och skulle jag få det går dom att ge bort. Min arbetskamrat undrade om jag inte vill sälja väskor men så långt har jag inte kommit ännu. Kanske aldrig kommer dit.
Ha en fortsatt fin vintervecka! Kramar om!//BiZen

5 kommentarer:

 1. Den där väskan är vi nog flera som har lust på, grönt, min favorit. Jag sydde en gång en väska men sen blev det stopp.. kanske jag borde försöka med en till? Din inspirerar :) och fint med broderiet också.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin väska du sytt. Jodå jag förstår dej, för väskor kan man aldrig få för många. Inte kassar heller.
  Ha det så gott.
  Kramisar

  SvaraRadera
 3. Du är bara bäst, vi kan inte få för många väskor, speciellt dina fina hemsydda som bara är wow!

  SvaraRadera
 4. goa väänner som ger mig tyg och mer än det har jag många, som du till ex. men jag ger också, det är dden bästa faktisk, när jag ger känner mig jag mycket bättre än när jag får. vilket väska, jag älskar väskor men tror att jag kan inte göra dem. vågade en gång och misslyckade, så jag får ju försöka en gång till, men som dina kommer jag inte att kunna göra. att virka till ex, vill jag lära mig, men är på 0 eller minus nivå, jag köpte precis igår amirugummis bok, tjejen som skrev boken är från helsingborg, och nu har jag bara än så länge tanken att börja, vart köper man materiell för detta?????????????? snäalla, hjälp, jag vänder mig till en specialist, och litar 100% på dig. stor kram!

  SvaraRadera
 5. Jätte fina väskor du gör. Då man lyckas så bra är det ju roligt.Det är med väska som med kläder, kul med något nytt. Kram Björg

  SvaraRadera