torsdag 28 januari 2010

BESVIKENKöpte ett hekto underbart ullgarn i den fina affären i den lilla sommarstaden.....
Nu var det dags att nysta och börja sticka, trodde jag. När jag öppnade härvan bestod en av två mindre härvor a´50g. Nystade och tyckte det såg konstigt ut, olika färger eller...? Jo, så var det! Helt olika färger och vad gör man av det? En socka i varje färg i ser inte så roligt ut. Går tillbaka till affären som bara har sommaröppet? Stickar randigt? Får fundera på det, känner mig i alla fall lurad och hemst besviken!
Läser era bloggar och muntar upp mig, ni gör så vackra saker och är så kreativa, min energi är på sparlåga just nu. Kram till er alla! //BiZen

10 kommentarer:

 1. Hej.
  Trist når humøret står på minus grader. Tænkte mig, at du måske kunne tage dig en tur ned af din egn blog. Det har jeg akkurat gjort, og jeg blev veldig opmuntreret af alle de fine ting, du har lavet. Mange nydelige billeder også!
  Tak for inspirationen.
  Stort klem fra sybodillen.

  SvaraRadera
 2. uff vad tråkigt! lika besviken är jag, för det med posten, det var första gång som ett paket kommit bort, och det måste vara din! jag har ringt till olika kontorer och det är ingen som vet, alla frågar mig vad innehållet är. ash, jag syr en till men lilla boken var så fint, det kommer jag aldrig att hitta, syslöj tiil barn mellan 3 och 6 år, ville du skulle pysla med lilltjejen och vad hände? borta! sånt otur!
  kramar i massor, aleisa

  SvaraRadera
 3. Ja, du får väl sticka randigt eller kanske en annan färg på skaftet då, det syns ju inte så gott under byxorna, men trist är det :(

  SvaraRadera
 4. Så nesligt! Förstår att du är besviken! Så fina ugglor här nere!

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att allt garnet inte hade samma färger. Det var säkert ett dyrt garn också och då vill man ha valuta för pengarna. Men du får väl spara det till sommaren och besöka butiken igen.
  Ha en fortsatt mysig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 6. HAr också råkat ut för detta fenom o man blir ju sååå besviken..... jag gjorde pulsvärmare o de blev helt olika.... man kunde tro jag tagit fel o tatt en av varje...:) men du kommer säkert på en lösning... Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Vad trist med garnet!
  Jag skulle spara det till sommaren och gå tillbaka med garnet då.
  Vad roligt att du tycker det är mysigt med husvagn "i vilket väder som helst". Sambon skrattade åt det ;-)

  Vilka söta ugglemuddar!

  SvaraRadera
 8. Så lekkert garn, synd det var forskjellige farger. Det får bli garn til små prosjekter, slik som pusvarmerne dine i innlegget under. De er jo bare så søte!

  SvaraRadera
 9. men det gör inget, den här är glädjen att ge och få!, de ska inte förstöra det för dig och mig, och då sätter jag mig igång igen!

  SvaraRadera
 10. Hej! Roligt att du vill vara med på utlottning...jag kan garantera till dig samma färg bad! :)
  Vet du när man är nere det finns bara ett väg-upp!
  Många varma hälsningar Liene

  SvaraRadera