tisdag 23 februari 2010

SYFESTIVALNu är det några dagar sedan jag var till Älvsjö på Syfestival. Vädret kunde ju varit bättre med mindre snö men jag kom både dit och hem. Blev skjutsad till stationen och tog pendeltåget. Tack vare alla förseningar gick tågen hela tiden med jämna mellan rum utan tidtabeller och knappt någon väntan alls.
Jag tyckte mässan var trevlig, gott om plats, inga köer bara roligt och inspirerande. När jag blev trött av att gå omkring kunde jag slappna av i en massagestol och bli knådad på både nacke och rygg. Skönt!

Bilderna visar mina inköp av garn och tyger mm. Det rosa som jag redan stickat men inte sytt ihop är en Åremössa som jag fick beställnig på innan jag åkte iväg.Det var ett nystan Milano.
Resten är sockgarner och rena ullgarner.

Det enfärgade tyget är linne och dom mönstrade är bomullstyger. Ett kort med en ängel, några fjärils- och änglaberlocker. Köpte även ett antal spolar till symaskinen, det får man aldrig för många.

Vad jag ska sticka och sy av detta vet jag inte men det är skönt att klappa på garnerna och det känns bra att ha det ligga här hemma och vänta på att bli något vackert eller nyttigt när lusten infinner sig.
Ha en skön tisdagkväll! //BiZen

4 kommentarer:

 1. Det måste ha varit en kul mässa, och inte kan man bara gå runt och låta sig inspireras utan handel. Både garn och tyger är säkert snart uppbrukta :)

  SvaraRadera
 2. Det är inte utan att jag är lite avis på dej, som fått gå runt där och titta och handla underbara tyger och sköna garner.
  Ha det gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilka fynd du gjort!
  Tack för kommentaren hos mig o välkommen till utlottningen - lycka till!
  Marie

  SvaraRadera