måndag 11 januari 2010

PAKET X 2Jag var borta över helgen och när jag kom hem i går kväll låg en avi och väntade om ett paket att hämta på posten.(skriver posten fast den egentligen inte finns) I morse måste jag iväg snabbt ut i kylan, in på posten, hem igen för att få se innehållet. I paketet fanns bland annat denna bok om Karin Larsson. Å vad jag älskar Sundborn och Larssons! En riktigt härlig blädderbok med fantastiska bilder om mode,inredning,trädgård, mat och textil. Kan det bli bättre!
När posten kom i dag fick jag ännu en avi om paket och fick göra om samma procedur. Nu var jag riktigt nyfiken och jag måste säga att paketet var värt att vänta på. Fem hekto garn i vitt, svagt rosa och ljusblått! Två jättefina disktrasor från Lagerhaus och ett kort. Snälla, söta Aleisa med bloggen "made by mama" hade skickat detta generösa paket till mig bara för att jag stickat henne ett par lila vantar med ugglor på. Jag är verkligen glad och tacksam för detta paket! Garnerna kommer att bli något litet och gulligt till en baby som vi väntar i februari. Det passar perfekt. Tusen tack Aleisa!!!!
Kram till er alla //BiZen

5 kommentarer:

 1. Wow, silken dag! boken är ju helt frestände, jag vill ha!. du har så fina böcker, att jag litar på det du tipsar. Mitt pakett är skickat till den underbara rätta människa, du är helt värt, och jag tyckte det var för lite. Idag var jag världens gladare avsändare, för en paket är på väg till dig, en till.... och det ska inte bloggas om, jag vill överräska dig och med tur har du den imorgon. DEt finns en barnslig glädje att få och en annan att ge, jag blev såhär crazy glad, när jag pakade igår. Vänta du bara..... storsta kram man kan skicka till, min vänn!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag lånade den boken på bibblan för ett tag sedan och den var så rolig att bläddra och läsa i. Mycket inspiration. Vad roligt att när det kommer ett överraskningspaket med garn. Vi får kanske se vad du stickar av det.
  Ha en skön måndagskväll.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Vilka fina paket du fått och garnet ser ser jättemysigt ut.

  SvaraRadera
 4. nu är jag så nyfiken, vad hände?????

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentaren, vi ska verkligen njuta av vår semester! :-) Ha det bra!

  SvaraRadera