onsdag 6 januari 2010

ÅTER TILL VARDAGEN
GOD FORTSÄTTNING!
Ja, då var helgerna slut för den här gången och i morgon är det vardag igen. Jag har hunnit jobba tre dagar efter min julsemester och i morgon är julledigheten slut för de flesta.Hoppas ni alla har haft en härlig jul och nyårshelg, känner er utvilade och hoppfulla inför det nya året som just börjat, år 2010!
Det blev två par lila ugglevantar tidigare, men dom gav jag bort. Köpte mig ett grönt garn och stickade ännu ett par som jag ska behålla. Tyvärr blev dom inte lika bra trots att garnet är detsamma fast annan färg. Det här garnet verkar tunnare, borde lagt upp fler maskor och haft tunnare stickor.
Sockorna i garnet Frost är också klara. Nu har jag provat lite olika flerfärgade garner och fortsätter med dom garner jag har hemma så får vi se vilket som blir min favorit.
Har snabbsytt en rutig bomullsklänning till F som fyller två år på lördag. Tyget räddade jag från soporna när min svägerska skulle flytta. Sydde även en liten kasse i samma tyg och ska lägga en bok i den. Har försökt banka i tryckknappar i dag men det gick inte alls bra. Gav upp och syr knapphål och knappar i morgon istället.
Ha ett gott 2010! Kram //BiZen

6 kommentarer:

 1. Vilken liten gullig klänning till en söt tjej du sytt. Hon kommer att bli jättelycklig. Vad fina vantar du stickat. Det kan behövas i kylan. Även varma strumpor behövs. Vi har -28 och jag vill helst gå i ide.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Dret är inte alltid vantar och annat ser likadana ut när man byter färg, ljusare garner tycker jag ofta ser tätare ut, dina är ganska mörkgöna, det kan inte vara det då? Invistera i Prymtång, jag har gjort det, hammaren fick jag spader av. Det tången kostar sparar man for in i "nerver", jag har kjöpt två faktiskt så slipper jag att byta verktyg när jag ska sätta i öljetter, superskönt, det går som en dans.

  SvaraRadera
 3. Hej! kul att du hittade till ... alla vägar är bra utom de dåliga!
  Roligt att det finns så mycket pysslande folk där ytte....lär nog komma in då och då!
  Mvh liene

  SvaraRadera
 4. Supergullig klänning, och vantarna är jag en av de lyckiga ägare, jag bara älskar dem. jag skickat iväg i törsdags ett paket med garn. Kommer ett paket till med en överräskning, och jag vet att du ska gilla det, men det är inte exakt till dig utan till den som fyller år, idag faktisk? lördag är idag, om jag hade vetat....

  SvaraRadera
 5. super söt klänning, och väska till. Tyget är utmärkt tycker jag.allt du gör bara är så fint. jag sitter här med en kofta som jag fått, ett par strumpor , och en halsduk. jo då jag fryser ju, fast jag är inne. huuu.kram. Björg

  SvaraRadera