måndag 7 december 2009

VITT & SVARTFick se att min blogg varit lila väldigt länge och tänkte bjuda på något annat i dag. Så inget lila utan vitt och svart. En julklappsväska till en tonårstjej. Väskan är ca. 25X25cm. och har en lång axelrem. Ficka på baksidan med lite brodyr och mobilficka + en större fick invändigt. Fodrad med bomulltyg i vitt med svart och grönt mönster. Tygerna är åter igen från IKEA. Har svårt att slita mig från att sy väskor, dom återkommer hela tiden. Tycker det är så roligt.
Vi fortsätter att tända ljusen jag är avundsjuk på er som fått vitt på marken. Det som kallas snö. Skulle behöva det nu för att lysa upp dagarna som är grå och mörka. Men den som väntar.............Kramar till er alla //BiZen

4 kommentarer:

 1. Jaaaaa, jag vill också ha snö, lite som singlar ner och lite som ligger KVAR på marken, tänk så mysigt det hade varit. Så snygg väska du sytt. Ikeas bomullstyger är toppen, stdiga och inte så dyra.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig och miaring, vill också ha snö!
  Här i göteborg är det bara så grått och vått, vill ha sol och snö!
  Men väskan blev ju kanonsnygg, den piggar upp i mörkret!

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken läcker väska du sytt. Snygga färger.
  Jag förstår att det sådant vitt som vi har som du längtar efter.
  Ha det gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 4. Supersnygg väska! Jag gillar också ikeas tyger, bra priser och miljoners användningsområden, det är nog bara fantasin som sätter gränser!!

  SvaraRadera