tisdag 22 december 2009

DAN FÖRE DAN FÖRE DAN....................
I dag har jag börjat min semester och ska få vara ledig nästan 2 veckor. Tycker att jag är värd det efter att ha jobbat julaftonskvällar två år i rad. Dagen har varit lugn, jag har gått här och pysslat med förberedelser inför julen. Nu är det bara två dagar kvar!
Har även suttit och läst bloggar om hur ni andra har det och ser att många klätt julgranen. Hos oss klär vi alltid granen dagen för julaftonen, alltså i morgon. Då kommer barnbarnen och klär granen, vi äter tillsammans och myser ihop.
Mina virkade snöstjärnor ska upp i granen, dom har hängt med i många år nu och blivit "jul" för mig. Även den runda broderade duken kommer fram varje år.
Ha det gott allihop! Kram //BiZen

4 kommentarer:

 1. Kanske lite sent för mig att börja med iår, emn det var fina hjärtan, och extra fint med en närbild, nu vet jag hur jag virkar dom. Med bara fyra varv så ska man väl hinna några på en kväll, i mellandagarna kanske..
  Nu går turen hem till V-ås imorgon så;
  - God jul!

  SvaraRadera
 2. Precis som hos dej, så kommer inte granen in förrän i morron och på kvällen här. Den ska stå där så fin på julaftonsmorron med paket under.
  Vilka fina stjärnor du virkat.
  Önskar dej en skön onsdag och även en GOD JUL.
  Julkramisar till dej. Birgitta

  SvaraRadera
 3. Vilka stiliga stjärnor att hänga i granen!!
  Kanske man ska försöka göra en laddning till nästa jul :)
  Ha en riktigt God Jul!!

  SvaraRadera