torsdag 17 december 2009

AMIGURUMILilla A och jag var till biblioteket och då hittade hon boken om amigurumi. Nu måste vi hem och virka, tyckte hon, och farmor letade fram garn coh virknål. Lite sne och vind blev han stackars sköldpaddan, men A var glad och nöjd, vilket var huvudsaken. Så här i efterhand förstår jag att det vore lättare att inte virka i bomullsgarn, vilket jag gjorde. Nån mer amigurumi blir det nog inte, det var inget för mig kände jag. Men nu har jag provat virka en sån där sak som jag till slut också lärt mig namnet på. Önskar er alla en vit och fin fortsättning på veckan!
Kram //BiZen

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag har heller inte lärt mej namnet på de små virkade figurerna, men tycker de är söta. Inget för heller. Gillar inte små pluttiga saker. Det är mycket svårare att göra dem.
  Ha det gott i snön.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 2. jag har så svårt att säga namnet på detta, men älskar dem, att sticka och virka kan jag inte tänka mig att lära, men detta mpste vara spännande. Du är så begåvad!
  Idag vantarna kommit, de är sååååå finaaaaaaaaaaa!!! är kär i dem, tacka tack snällaste och duktigaste Brigitta!, jag vet inte hur jag har en sånt tur! att du skickat såååå finaaaaa tyger, hade jag inte väntat mig, men överraskningen gör det mig jätteglad. tänk att jag har betalt 200 kr för en mindre bit av dunderklumpen på tradera. och john blud är min allra favorit, alla tyger kommer att använda snart, jättesnart, och uppskattas som bästa tomte gava. jag pakar till dig, och hörs snart, GOd JUL!

  SvaraRadera
 3. nu har jag köpt boken, men kan inte virka, ska träna och träna tills jag lyckar

  SvaraRadera