söndag 1 november 2009

ÄNNU EN KOFTA HAR BLIVIT FÄRDIG

Var i Eskilstuna och köpte garn. Skulle ha lila till en kofta åt en 2-åring och vitt till en babykofta. Hur jag tänkte vet jag inte för när jag kom hem hade jag alldeles för lite garn. Då fick det bli att tänka om och detta blev resultatet. Eget mönster som kommit till under tiden jag stickat.
Har haft långledigt och en alldesles underbar helg. Slutade kl.10.30 i torsdags och börjar jobba kl.14.00 i morgon igen. Helgen har bestått av många, långa härliga höstpromenader. Besök i Mariefred och garnköp hos Cornelia Hamilton. Hon har en underbart färgsprakande affär med ljuvliga garner.
Fick oväntat besök av min bästa kompis från skoltiden. Jag älskar när någon bara dyker upp helt oväntat. Någon man inte sett på länge.
Sedan blev det biobesök också. Inte ofta man går på bio numera, i alla fall inte vi, så det var både roligt och trevligt.
Allhelgonahelgen inbjuder också till att tända ljus och tänka på dom som inte längre finns bland oss, stillhet och minnen, att ta vara på tiden här och nu.
Novembermörkret sänker sig över oss och ljusen tänds oftare och oftare........//BiZen

6 kommentarer:

 1. Oi det var en fin kofte. gode farger du har valgt. Javisst er det allehelgensdag, en fin dag å minnes de som har gått bort. Ha en fin søndagskveld

  SvaraRadera
 2. Hej! Du har haft en härlig helg med mycket roligt omkring dej. Cornelia Hamilton har jag läst om och sett bilder av hennes affär i Allers för ett par år sedan och det var en helt underbar butik minns jag. Hon hade så roliga garner. Stämmer det? Koftan blev så fin.
  Ha det så gott nu.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 3. Tack!
  Vilka söta koftor du stickat :-)

  SvaraRadera
 4. vilken fin tröja du stickat. fina färger med.
  nu ska jag snart gå ut för solen lyser lite här nu. måste passa på innan det kommer regn eller sånt.

  kramen

  SvaraRadera
 5. så söt kofta, den blev helt perfekt. sköna färger också.

  SvaraRadera