söndag 15 november 2009

DE SISTA NOVEMBERFÄRGERNA UTE I NATURENHej alla bloggare! Har varit lite frånvarande här ett tag. Det betyder inte att jag glömt er. Jag har varit inne och läst era bloggar och beundrat alla alster det ni lagt ut. Alla är så flitiga!!! Själv har jag också pysslat med lite småsaker och det kommer bilder så småningom.
De första dagarna i november var kameran med på promenad och det fanns fortfarande färger att föreviga. Nu är det mesta grått och i dag har det varit speciellt grått med dimma och duggregn hela dagen.
Tänder ett ljus och tar fram mitt handarbete, sitter och myser resten av kvällen.
Kram //BiZen

4 kommentarer:

 1. Sån som du visar hösten är den ju vacker, men här har det ösregnat hela dagen, så jag har fått många timmar med väven..nu längtar jag efter snö, inte slask, men riktig snö :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Här har vi inte sett solen på evigheter och det är så blött och grått och trist ute. Då behövs det ljus i stugan.
  Jag har fullt upp den här veckan inför helgens hantverksmässa.
  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 3. åh, vad du en kostnare, hittar vackert överallt, stor kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Hei, flotte bilder du har tatt! November har egentlig ikke så mange farger, men det er vakkert når en ser det med ditt kameraøye! Kos deg med lys og håndarbeide, det skal jeg også gjøre!

  SvaraRadera