lördag 20 augusti 2011

BLOGGEN OCH JAG HAR HAFT SEMESTER
Ett livstecken från mig kommer här......
Mina fyra semesterveckor gick så fort och nu är jag åter tillbaka på jobbet och här.
Eftersom Blogger trasslar och inte vill publicera mina inlägg så har lusten att skriva varit som bortblåst hela sommaren. Hoppas få nån rätsida på det någon gång!
Min sommar har i alla fall varit helt fantastisk. Lagom värme så man har kunnat njuta, sitta ute, åka på utflykter och träffa trevliga människor. Har börjat dagarna med frukost på verandan och sedan funderat på hur och var vi ska tillbringa resten av dagen. Att ta dagen som den kommer och strunta i alla "måsten". Jag behövde den här tiden att ladda batterierna inför hösten. Härligt!
Några bilder från vår huvudstad, Österlånggatan i GamlaStan, älskar att gå där och turista, kika in i dom små butikerna och kanske hitta något att ta med hem.
Kramizar till Er alla! //BiZen

3 kommentarer:

 1. Välkommen tebaks...:) nu väntar vi på massor av inspiration från ditt håll...:=) nejdå... ta det lungt nu o njut av den underbara tiden som är kvar innan vintern kommer... Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka till bloggen. Har saknat dej. Nu kommer du tillbaka med ny energi och inspiration. Härligt.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka! Jag har också problem. Min nya bräbara dator vägrar publicera så jag gör inläggen i den och måste sen starta gammdatorn för att publicera. Laddade ner firefox i nya som jag har i gamla men det funkar iallafall inte! Vissa bloggar som här blir jag anonym också!
  Miastickar

  SvaraRadera