söndag 18 oktober 2009

HÖSTVÄSKA


Ännu en väska har blivit tillverkad. Den är i lite höstiga färger. Yttertyget är smalspårig manchester och innertyget detsamma som jag gjort kantband av. Stor ficka på baksidan och mobilficka, en större ficka och nyckelband finns invändigt. Sydde också en mindre väska till småprylarna eftersom jag tycker det är så praktiskt. Hittar då lätt det man ska ha tag i.
Helgen har varit lugn, jag har fått vara ledig. Promenerat i den härligt färgstarka naturen, plockat lite löv och kastanjer och gjort ett ljusfat. Fick iden från en annan blogg. Mycket dekorativt! Avslutade helgen med att köpa hämtmat, det blev kebab som jag tycker är väldigt gott. Brukar sällan köpa färdig mat men nån gång är det skönt att bara sätta sig och äta. Hoppas eran kommande vecka blir trevlig! //BiZen

9 kommentarer:

  1. Helt imponerad av din väska. Jag skulle vilja sy en jag också. Så fin i färgerna, och vilken tuff detalj med kantbandena med höstmotiver. Det gjorde sig verkligen :)

    SvaraRadera
  2. vilken fin härlig väska du har sytt! så fina färger. en sån liten väska till, är ju bra med, som du säger till småprylar..
    ha en bra kväll....

    kram

    SvaraRadera
  3. Vilken läcker väska du sytt. Den är helt i min smak och skulle inte ha något emot en sådan. Och den lilla väskan till småprylarna. Tittar också på din stol och ser vilket snyggt mönster du har på tyget där.
    Ha en fortsatt trevlig kväll och en skön höstvecka.
    Kramisar Birgitta

    SvaraRadera
  4. Trevligt att ni gillar min väska!
    Tyget på stoldynorna är en panellängd i metervara från IKEA.
    Kram till er alla! //Birgit

    SvaraRadera
  5. Jättefin väska. Tyget är helt underbart och modellen på väskan gillar jag också.

    SvaraRadera
  6. Jaha en blogg till jag inte kan komentera på, provar igen. Väskan är super fin!

    SvaraRadera
  7. Härlig väska! Gillar färgerna och formen. Kul när man kan göra ngt riktigt personligt.
    Må gott! /Bea

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig väska! Kanon snygg!!

    SvaraRadera