torsdag 24 september 2009

HÖSTKASSESom jag skrivit någon gång förut tycker jag om att både sy och använda tygkassar.Att slippa plastkassen från affären då en hemmasydd kasse är mycket snyggare och så mycket bättre ur miljösynpunkt. Nu är inte miljön orsaken till att jag syr kassar utan för att det är roligt att sy och trevligt spatsera hem med en färgglad kasse. Det här är min senaste produktion. Tyget kommer från IKEA -igen- och den är fodrad med ett bomullstyg som har snäckmönster. Kassen är ca 30X30 och har avsydda hörn för att få en botten. En utvändig och två invändiga fickor. Lagom storlek då man bara kilar in i affären för att kompletteringshandla.
I dag har jag besökt min mor som har födelsedag och blivit bjuden på hemmagjord prinsesstårta. Verkligen gott!
Tyvärr har regnet hittat hit men jag tror att i morgon skiner solen igen! //BiZen

6 kommentarer:

 1. Hej! Vilken läcker kasse igen. Den blir man glad av att möta på stan. Du hittar så mycket snygga tyger på IKEA. Jag får nog ta mej en titt där på måndag.
  Ha en mysig helg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Jättefrisk handleväska, kunde gott tänkt mig en sån, IKEA sa du, bra att det finns här vid Oslo också ( och en bra ursäkt övermot min man för att åka dit). Om jag kunde gå med en sån till butiken blir jag glad :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin kasse och snyggt tyg. Det är så roligt att sy kassar och väskor och man kan aldrig få för många av dem.

  SvaraRadera
 4. helt i min smak. har en utmaning till dig i min blogg, hoppas du vill va med, kram!

  SvaraRadera
 5. Åh, den var verkligt fin! Underbara färger! Nu ska jag se om jag hittar receptet på din plommonkaka (från Mias Hemmaliv..)Ha en fin dag//Eva

  SvaraRadera