fredag 10 juli 2009

VATTEN-VATTEN-VATTEN






Semestern har inte börjat ännu men vi tog en heldag på GÖTA KANAL i veckan. Det var intressant och roligt, min första resa där, och kameran gick varm. Finns massor att uppleva i den underbara svenska naturen. Tänk att kunna resa med båt mitt ibland kor och får, åkrar och ängar, förbi hus och kyrkor. Hela dagen hade vi vatten runt omkring oss, kanalen under oss och regnet från alla andra håll. Men vad gör det när när man är glad och förväntansfull inför en härlig dag och det finns kaffe och god mat på nära håll. //BiZen

4 kommentarer:

 1. Visst är Göta Kanal fin och omgivningarna där. Här har regnet öst ner sedan igår fm. Och ska visst fortsätta också. Jag vill ha uppehållsväder nu, eftersom det blir fullt hus här några dagar och det är bra om småbarnen kan vara ute och leka och bada.
  Ha en skön semester nu.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vi kanske har lite samma intressen, verkar det som. Strumpor kan lätt bli beroendeframkalande, eftersom det inte är så myckaet planerande innan man kan sätta igång. Garner med infärgade mönster är urläckert. Jag har både stickat och köpt färdiga på Irland och använder dem jättemycket.

  SvaraRadera
 3. Hej. Tack för kommentaren i min blogg. Och vilken fin blogg du har. Jag lägger in den som en favorit om det är ok. Att åka på Göta Kanal verkar jättemysigt, hoppas man kan göra det någorn gång.

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Jeg har været en tur inde på din blog og hygget mig med alle dine fine ting. Her er meget at blive inspireret af. Dine tasker er helt skøne,og jeg synes, du har fået en kæmpe god ide, når du genbruger hankene fra en gammel model.
  Mange sommerhilsner fra: syogstrikbodillen

  SvaraRadera