fredag 24 juli 2009

DET HÄNDER INTE MYCKET PÅ HANDARBETSFRONTEN


Njuter av semesterdagarna och det har inte blivit något sytt och bara lite stickat. En strumpa med mönster och små pärlor på skaftet har blivit klar och den andra är på gång.Vistas mest ute då jag vill ta tillvara varje tillfälle att njuta av sommaren.
Gjort om min blogg lite och tyvärr försvann mina bloggintresserade vänner från min sida. Förlåt-vill att ni tittar in-men vet inte hur jag får tillbaka er på bloggen. Hoppas jag kan fixa det så småningom, jag jobbar på det. Det är så trevligt när ni tittar in och helst av allt när ni lämnar en kommentar. Sommarkram //BiZen

4 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin socka du stickat. Jag stickar mest helt vanliga raggsockar. Har inte hittat något bra mönster att sticka efter. Skulle gärna testa sådana som du gjort.
  Semestervädret är väl inte det bästa för dej. Idag har vi haft uppehåll hela dagen och solen skiner också, även värmen har kommit tillbaka lite.
  Alla dina följare har väl inte försvunnitt, ser att jag är kvar. Men det ordnar sej säkert för dej. Datorn kan luras lite ibland.
  Ha en skön helg.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 2. Så fin din blogg blev. Det är likadant för mig, det blir mycket mindre sytt på sommaren. Här öser regnet ner så jag hoppas att jag kan få lite sytid i morgon.

  SvaraRadera
 3. Inte alltid lätt med det tekniska. Men du hade i alla fall tur i min utlottning och har vunnit första priset där. Skicka din adress till thewillowfairy@gmail.com , så skickar jag vinsten. Grattis

  SvaraRadera
 4. Om jag får din adress så kan du få hem din vinst också ;-)

  SvaraRadera