tisdag 31 maj 2011

DET BLEV EN NECESSÄRKöpte en bok och fick med tyg, knappar etc. till en väska. Nu är inte det här tyget någon favorit så om jag sydde mig en väska skulle den inte användas. Med lite förvandlig, ta bort-lägg till, blev det en necessär istället. Jag la till foder och invändiga fickor, tog bort handtaget. Ska prova den i helgen när vi åker bort.

Blogger är inte alls snäll mot mig numera. Förut kunde jag inte kommentera i era bloggar, nu kan jag inte publicera mina inlägg. Då kom jag på att försöka ett alternativ. Dvs jag skriver inlägget på datorn, sparar som utkast och publicerar med min telefon. Och se det gick sist så håll nu tummarna att det här också kommer dit det ska.

Sommarvärme i dag +23grader!

Ha en riktigt fin och trevlig helg allesammans!

Kram! //BiZen

4 kommentarer:

  1. Ännu finare var det! Du är bäst på allt du gör, jag undrar om du vill ha garn, problemmet är att jag har inte pengar till en så stor porto, så om du hjälper med porto så får du mycket utan att betala, puss!

    SvaraRadera
  2. VIlken bra ide ....jag har också köpt den boken , men inte sytt väska för jag tror inte jag skulle använda den som väska ,men nesesätr var ju en toppen ide TAck !!!

    SvaraRadera
  3. Jag ha oxå köpt den boken,,men ännu inte sytt väskan.Måste ta mej i kragen nu!...

    SvaraRadera