torsdag 30 september 2010

SISTA DAGEN I SEPTEMBER


Dagen började med en biltur i dimma. Riktig "tjocka", som Tjorvan sa.Men snart kom solen och det blev en härlig höstdag.

Jag skulle vara på mammografi kl.9.40, fort gick det för redan 9.37 var jag på väg därifrån. Sådana sjukhusbesök gillar jag.

Gjorde ett besök hos mina föräldrar och blev bjuden på lunch.
När jag kom hem blev det garderobsstädning. Bort med sommarkläder och in med höst och vinter. Sandaler byttes mot kängor, shorts mot långbyxor och linnen mot trekvartsärmat. Lite spring i trappen till källaren, så var det klart.
Nu har jag kokat en grönsakssoppa på färska rotfrukter, mums! Det får bli kvällsmat.

Jag har börjat sticka om min gröna kofta som jag repade upp. Hittade ett mönster som är riktigt roligt att sticka. Ni får se när jag kommit en bit på väg. Det kommer att bli stickning under kvällen.

Vad har ni gjort den sista dagen i september?

I morgon är det oktober, tiden går alldeles för fort!

Kramizar till er alla!//BiZen

6 kommentarer:

  1. Jag har varit och lånat hem tapetprover till köket, önskade att jag hade mer tid till mina handarbeten, ja vart tar tiden vägen?
    Blev så förtjust i sjalen du har i inlägget http://bizenpysslar.blogspot.com/2010/09/rosa-sjal-rosa-rosor.html, är det mönstret till salu?

    SvaraRadera
  2. Det vore jättesnällt! Sen får du begära det du vill ha! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Jag och minitjejen har varit på babycafé på öppna förskolan, promenerat i solskenet och tagit ett bad. Fast det var bara mini som badade :-)

    SvaraRadera
  4. Hej! Min kommentar bara försvann, så jag gör ett försök till. Gillar också snabba besök på sjukan. Idag har jag varit på sjukgymnastiken och tränat lite, men min förkylning håller fortfarande i sej. Här har vi soliga och fina dagar nu men kalla och frostiga nätter.
    Ha det gott.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  5. Det är bra att besöket gick fort, det betyder det är ingenting att oroa sig för. Annars är höstmysigt på din fina blogg, kram till dig vännen.

    SvaraRadera
  6. Ingen brådska, jag blir glad när jag får det! HA en bra jobbarhelg du också!

    SvaraRadera