fredag 6 augusti 2010

JAG BLIR SÅ LESS


Koftan som jag stickade på i flera månader, virkade kanter och sydde knappar i, blev inte alls som jag ville ha den. Ingen ide att låta den ligga i skåpet som hyllvärmare, så en kväll satte jag saxen i den och började repa upp. Från att ha varit en sladdrig liten hög, är den nu några nystan garn igen.
Förhoppningsvis blir dom en ny kofta som jag tycker om och vill använda.
Soliga hälsningar och trevlig helg! //BiZen

5 kommentarer:

 1. Inge kul när det blir så men jag tror du gjorde rätt, vissa plagg känner man att man inte kommer att använda. Jag hoppas du har bättre lycka med nästa projekt!

  SvaraRadera
 2. nej men, du vet att du kan göra om, och snyggare, bli inte less!

  SvaraRadera
 3. Usch ja, det händer ( ganska ofta här..) och blir man inte nöjd så bara ligger det slängt in någonstanns. När man först har börjat om på något nytt av det upprepade garnet brukar det kännas bättre, lycka till :)

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt för dig, men jag håller med om att det är bättre att riva upp om man inte är nöjd. Annars blir den bara liggande i skåpet till ingen nytta.

  SvaraRadera
 5. Ojoj vad hände.... men som sagt... är man inte nöjd kommer man inte att bruka den.... det blir till att ta nya tag...:) du har gjort massor på semestern ser jag... gillade dina väskor både sydd o virkade.... har varit usel på att kommenetra o besöka under sommaren men nu har det blivit lite bättre med tid för att blogga... söker med ljus o lykta efter mönster för jag hade lyckan att få en massa garn.... nystade 21 härvor igår... tur att det finns hjälpmedel... h det så gott... Kram Annika

  SvaraRadera