torsdag 26 augusti 2010

HÖSTEN PÅ VÄG = FÖRKYLNINGSommaren med sol och bad är över för den här gången. Skolorna börjar och hösten är på väg. Med hösten kommer även förkylningar och nu är det min tur.

Har inte varit sjukskriven på två år men nu är det dags. Halsont, huvudvärk, ont i kroppen, hosta och feber. Tycker synd om mig själv, vill göra så mycket men orkar ingenting. Försöker sova och vila kroppen, tror det är det enda som hjälper.
Sticka, sy, virka och väv ni som orkar!
//BiZen

8 kommentarer:

 1. Se till att stanna hemma tills du är bra på riktigt!!! (Då kommer du dessutom orka handarbeta lite sista dagen....) Kra på dig!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Oj vad jag gillar min väska! har jag sagt det? ju, det säger jag till alla nu, det blir inget mer att snacka om nu, hehehe, lite om semesterna och mcykeeeeeeeeeeeeeet om min väska och min duktiga Bizen. kramar!

  SvaraRadera
 3. Kkrya på dej. Hoppas förkylningen går över fort.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Krya på dig.Det är inte roligt att vara förkyld.

  SvaraRadera
 5. Hej på dej,, krya på dej , inget vidare att bli snuvig.Kanske du orkar läsa ..så läs Viveca Stens senaste bok " I grunden utan skuld" den va bra!!! Häls från Finland.kikka

  SvaraRadera
 6. Bloggat! Du är underbart duktig och kreativ, jag har aldrig ångrat mig att surfa in hos dig en dag för ett år sen. Kramar och krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Krya på dig.
  Jag ska tänka på dig, jättemycket i helgen.
  Jag är då ute i skärgården och har ingen dator.
  Ha det bra
  Kram Britt

  SvaraRadera
 8. Krya på dig! Fick en släng under min semester, inte värsta sorten men allt jag hade tänkt orkades inte med.....

  SvaraRadera