måndag 26 april 2010

SAKTA-SAKTA STICKAR JAG VIDARE....


Så här segt har det nog aldrig varit att sticka en kofta. Garnet är skönt att sticka med, stickorna känns bra och allt borde gå som en dans. Men tiden vill inte riktigt räcka till. Har i alla fall kommit till halsurringningen på framstycket, gjort en ficka och ett hålvarv vid framkanten. Så i sakta mak går det framåt.

All snö har nu försvunnit, isarna är borta och solen värmer så skönt. För varje dag händer något i naturen coh snart, snart är det grönt överallt.

Han anmält mig till ett byte, hos Stickamera, som heter Mixa&Matcha. Det ska bli roligt att plocka ihop ett paket till någon jag inte känner, men lite pirrigt, ska hon tycka om det? Att själv få paket där någon försökt hitta saker som matchar mig, spännande, spännande! Känner att jag kommer bli glad åt allt jag får oavsett vad det är. Vet att den personen gjort sitt bästa liksom jag ska anstränga mig att göra. Att få paket är alltid roligt och spännande så nu ser jag fram emot det.

Soliga hälsningar till er alla! //BiZen

1 kommentar:

  1. Ja, det är lite roligt när man glömt bort att man ska få nåt i posten... Det blir ju en glad överraskning när det kommer. :-) Blir osäker på vilken du fick, skickade ju tre samtidigt. Var det den orange? I så fall hittar du mönstret här: http://www.maggiesrags.com/freedishcloth.htm

    Enkelt mönster, men disktrasan känns rejäl och bra. :-)

    SvaraRadera