torsdag 11 mars 2010

TÖ OCH TAKDROPP

Jag är glad att det äntligen ser ut att bli vår med sol och takdropp. Dagarna är längre och ljusare, precis vad jag behöver efter en tung och orolig vecka. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och det gäller att hänga med i svängarna. Just nu ser det ut att ordna upp sig och det första april ger jag mig ut på okänd mark. Spännande, spännande, lite oroligt men jag vet att jag klarar det.

På stickorna just nu finns en påbörjad kofta i merinoull-garn som heter "Supercool" från lienesdesign.se. Köpte garnet på mässan i Älvsjö. Hittade inget mönster så jag har ritat ett eget. Mest slätstickning eftersom jag vill att färgen och flammigheten i garnet ska komma fram.

I söndags fick jag lukta på och gosa med en liten babyflicka som endast var 10 dagar. Visst är livet härligt! Ha en skön vårvecka! //BiZen

4 kommentarer:

 1. Garnet ser ljuvligt ut och det blir säkert fint. Vad härligt att få sniffa på en babies.
  Ha det gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 2. Det är ju nu vi kan vara tacksamma för vintern som varit... tackdropp och dagsmeja och grus i skorna hade vi ju missat om inte vintern varit sträng ,)

  SvaraRadera
 3. Garnet ser jättefint ut! Hoppas det går bra när du ger dig ut på okänd mark!

  SvaraRadera
 4. nu blev jag nyfiken och oroligt, är det nåt fel med dig, 1 april då? allt bra? våren känns på väg, och dina fina aldster ger samma känsla, kram!

  SvaraRadera