tisdag 2 mars 2010

FYNDAT PÅ BIBLIOTEKET

När jag sist var till biblioteket för att låna handarbetsböcker var det rea. Där kunde man köpa böcker för 2 kronor styck! Böcker som antagligen bara stod där i hyllorna utan att bli utlånade. Hittade en välbevarad bok som säkert inte varit hemma hos någon många gånger utan stått där och trängts genom åren.
En underbar bok om fribroderi som jag så gärna skulle vilja kunna.
Gillar bilden över Gripsholm och Mariefred från 1791. Inte ofta Mariefredsbilder är tagna i detta perspektiv, inifrån viken bakom slottet. Just här åkte vi båt i somras.
Ha det gott! //BiZen

5 kommentarer:

 1. åh vad härligt att hitta böcker sådär. det skulle jag också vilja.. mitt bibliotek har inga roliga böcker som dom säljer.:( och allt över 5:- st är för dyrt hahah jaja man får kolla vidare bara, ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul att du vill vara med i min utlottning, Välkommen! Ja jag gillar också att fynda böcker! Ibland springer man på böcker med helt otroligt fina bilder i, en härlig känsla att hålla en sådan bok i sin hand. Ha en fin tisdags kväll/hälsar Leni på Crea Diem

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bok... fritt broderi är kul, men... vilket arbete att brodera denna vy från 1791. Det gäller att vara rädd om den boken trots sin ringa kostnad.

  SvaraRadera
 4. Den boken köpte jag på bokrea för ett antal år sedan. Jag tycker också den är fin. Det är många fina och lite udda broderier i den.
  De turkosa sockorna är ju bara så läckra.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Biblioteket är klart underskattat, har hittat massor där

  SvaraRadera