torsdag 13 augusti 2009

FÖRSTA VECKAN EFTER SEMESTERNVakande till ännu en solig, härlig dag. Började jobba i måndags men i dag är jag ledig och det innebar sovmorgon. Sedan blev det morgonte i min fina kopp från Pentik. Tesilen är nyinköpt och något jag kan rekommendera om ni, liksom jag, varit irriterade på att tebladen kommer ut i koppen när ni använder andra tesilar. Den här är perfekt och så är den ju vacker att se på också!
Har tittat till symaskinen som stått ensam och övergiven hela sommaren. Plockat igenom lite tyger och funderat på vad jag ska sy......
Stickningen av halsduken går sakta framåt men böjar nästan ångra mig då garnet känns lite stickigt, vem vill ha en stickig halsduk? Men jag fortstätter...kan ju ha den utanpå jackan som en prydnad och inte mot halsen. //BiZen

6 kommentarer:

 1. Så skön att sätta igång på morgon med te och fina koppor. vad det grön te? min favorit är genmaincha japanska grön te, bodde smaka. oj, vad maskinen ser ut helt ensam, man får ge henne lite tid. kram!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken vacker kopp och tesil. Ser gott ut för ögat också. Ska bli roligt att se vad som ska hända nu när symaskinen kommit fram. Jag förstår att du kommer att sätta fart på den snart och då får vi se roliga ting som du tillverkar.
  Ha det så gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 3. Smart tesilen! Det är rätt skönt att komma igång igen efter semestern, även om det låter lite tokigt :o))
  Henrietta

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilken fin tekopp från Pentik o en sån söt tesil:)

  Ha en jättebra vecka,
  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 5. hej birgit, måste tacka så mycket, min PIF var helt underbart, jag älskar det, och den passar mig perfekt både i smak och strl, ska ta foto och skicka mejl till dig. vilket underbar och välsytt tunika, hade jag haft pengar hade jag beställ två mer, men kanske lite senare få jag det. helt otroligt att du sydde till mig, det hade jag velat, mina flickor har så mycket kläder, och jag har inga, detta är en favvo tunika, som jag tänker inte släppa, tusan tusan tusan tack!!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. hihi, jag har den på, den är mammas favvo, tack snälla du!

  SvaraRadera