fredag 28 augusti 2009

MOT HÖST


Har sytt en enkel bomullsklänning till Lilla F,som snart blir 2 år. Mönstret är från "Allt om Handarbete". Den var lätt att sy då det är resårer i halsen, midjan och ärmarna.
Det har varit underbart varma veckor den senaste tiden och i går kväll kändes det som en sommarkväll. Men ser man sig omkring börjar det likna höst, buskarna vid vägkanten skiftar i rött och björkarna börjar få gula löv. För mig är det en underbar tid vi går till mötes eftersom jag gillar hösten. Alla vackra färger som man kan njuta av, önskar att jag kunde måla av det, bevara det. Att gå i skogen och hitta härligt gula kantareller som jag kan åka hem och steka. Att krypa upp i soffan med en bok eller en stickning när höststormarna viner utanför. Visst är det fantastskt! //BiZen

2 kommentarer:

  1. Håller med dig om hösten, kommer precis från kantarellskogen. Vilken fin klänning och vilket fint tyg. Jag är väldigt förtjust i småblommigt. Var har du hittat det tyget?

    SvaraRadera
  2. Otroligt fin och söt klönning, men kaninen då, jag är helt föräskat i, fint bok, ska försoka att hitta det och köpa. den ser ut som tildas, fast det är de inte, eller hur? är den lilla F 2 år, så har hon 98, ???, funderar på nåt åt henne. så vi får se...... kram!

    SvaraRadera