fredag 1 februari 2013

SNART ÄR DET SLUT………

XPERIA 084

 

Här stickas det sockor igen för det går åt i kylan den här vintern. Jag tycker verkligen om hemstickade sockor i tunt och olikfärgade sockgarner. Men nu börjar garnlagret med sockgarner att ta slut och jag får äntligen titta efter nya, fina garner.

Nu vet jag vilka garner jag gillar bäst, har provat en hel del. Somliga vill jag inte alls sticka i igen och andra har jag kommit att älska. Det är inte bara stickningen utan hur dom ser ut och känns efter ett antal tvättar. Sedan finns det ju garner som jag inte ens har provat ännu.

Vi har haft tödagar med regn och sol och halka. Nu har kylan kommit tillbaka och solen strålar från en klar himmel. Härliga vinterdag!

Helgen blir till att tillbringa på jobbet för nu är jag igång igen. Det var en envis förkylning som fortfarande finns i kroppen men som sagt, jag är igång. Det känns skönt att orken kommit tillbaka, att dagarna blir lite ljusare och längre.

Ha en fin helg alla ni där ute och många kramar till er! //BiZen

5 kommentarer:

 1. Skönt när krafterna återvänder. Förkylningar denna tiden på året kan vara svåra att bli av med!
  Hoppas du får en bra helg, trots jobb!

  SvaraRadera
 2. Du stickar så fina sockor.Måste vara roligt att prova på olika garnen.

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är som stickat många fina sockor. Jag har inte fått klart det första paret än. Har varit väldigt slö och lat i vinter. Vet inte vart orken och energin tagit vägen. Den är liksom borta.
  Hoppas jag hittar den igen. Förkylningar och influensa är ett elände. Hoppas jag klarar mej undan. Fick nog en massa barnbaciller förra helgen.
  Ha det så gott.
  KRam Birgitta

  SvaraRadera
 4. Sockor är sköna, både ute i kängor och inne i stället för tofflor när det är så kallt ute. Dom blir fina i gladfärger. Hoppas du mår bättre snart och är helt frisk :)

  SvaraRadera