onsdag 9 maj 2012

NALLE-LISA

VÅR 2012 030VÅR 2012 033VÅR 2012 034
Får jag presentera lilla Lisa?

Hon är stickad i ljusrosa garn och har fått  vita, virkade byxor och en stickad klänning med virkad överdel. Riktigt söt blev hon, tycker jag!

Men jag nästan skäms när jag inte skrivit ens minsta lilla inlägg på hela april månad. Tiden springer iväg och det grönskar och växer så det knakar.Ögonen kliar och näsan rinner…..
I dag regnar det, ett skönt och välkommet regn så att marken och träden och buskarna blir ännu grönare och snart är sommaren här.

Förbereder inför helgen då vi ska på dop. Lisa ska följa med och bli en av presenterna.
Ha det skönt och fint alla ni där ute som tittar in till mig!

Vårkramar! //BiZen

3 kommentarer:

  1. ja det va på tiden.. (men man gör som man vill så ta inte illa opp nu!;O))Jag har kikat in o trott du hade slutat. Oj skitt är du allergisk..inge kul- Vår dotters man i Docksta är det oxå.. mot nästan allt.Jag fryser nu o har värk i kroppen.. vet inte om jag ska bli snorig.. Då vi va till Docksta så satt Linnea o hosta på mej.. fast jag sa flere ggr att nu får du sluta--så om det är det som har smittat nu el va det är för nått...Jättesöt nalle!!!

    SvaraRadera
  2. Men så söt, helt otroligt. Vore jag en sån tusen konstnär som du skulle jag aldrig jobba. Du skulle ha en egen liten pyssel affär.

    SvaraRadera