måndag 26 december 2011

ANNANDAGEN…..

DECEMBER 2011 020Nu har vi avrundat julen och satt in resterna i kylen. Bra att ha under veckan när jag jobbar. Bara att värma eller låta fantasin flöda och hitta på något gott och spännande. Måste medge vi är bra på att ta tillvara rester. Här kastas ingen mat!


Julen blev precis så där lugn och skön som den ska vara. Tomten kom med paket efter att jag kommit hem från jobbet. Sedan fick vi umgås och äta godis.


Snön smälte, plusgrader på termometern och stormen hittade inte hit. Visst har det blåst lite men vi ligger nog precis i utkanten, tack och lov. Tänker på mina vänner på Alnö!


Julsockor blev det, gröna och sköna av garnet jag fick i ett byte av EVA. Härlig, mjuk och fin Alpacka. Mönstret är mitt eget.


Ha en fortsatt fin annan dag jul var ni än befinner er!


Kramar! //BiZenDECEMBER 2011 021

6 kommentarer:

 1. Vilket mönster, jättefina! Bor också i utkantne av värsta stormen tack och lov! Visst har det stormat men alla träd står kvar och strömmen har vi också fått ha!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina sockor och snyggt mönster. Det blåser rejält här i kväll också. Snön är nästan borta nu men ishalkan är kvar.
  Hos oss blir sällan några rester, vi har 2 hundar som vill äta likadan mat som vi och skulle det sedan bli något över finns hönsen.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Låter som julen varit god och fina strumpor har du gjort!

  SvaraRadera
 4. så fina sockor.. jag skallbörja på ett par nu som skall va svarta o gråa till Lukas.Han önskade sej såna så jag sa tills du fyller ska det bli..o det är den 27 feb..Nu skall vi gå in på julkaffe till farmor...Vi är oxå bra på att använda rester..inget kastas här heller..ha en bra vecka.

  SvaraRadera
 5. Riktigt snygga sockor! God fortsättning! :)

  SvaraRadera
 6. Men vilke härlig Blogg jag hittat :)
  Kikat runt lite nu o ska fortsätta en stund till men innan dess så vill jag bara säga
  VILKA FANTASTISKT FINA SOCKAR !!
  Undra när det mönstret kommer ut till försäljning då (",)

  Ha de bäst

  SvaraRadera