måndag 27 december 2010

MELLANDAGAR


ÖNSKAR ER ALLA EN GOD FORTSÄTTNING PÅ HELGERNA!
Hoppas ni haft en fin och trevlig jul.

Jag har jobbat och jobbat under julhelgen. Kom hem sent på julaftonen och då hade Tomten varit till Gudrun Sjöden och hämtat allra finaste klappen till mig.
Då blev jag gladare än glad! Tomten är snäll!

Annars har jag ätit gott och mått gott. Det går bra att jobba när man är inställd på det och det är fint att fira jul på jobbet också.

Några dagar kvar sedan får jag en ledig nyårshelg.

Det har snöat en hel del och just nu faller stora flingor ner till marken. Väldigt halt har vi också så det gäller att ta det lugnt på vägarna.

Ha det gott allesammans!
Kram! //BiZen

6 kommentarer:

 1. Fin julklapp med omtanke!
  När jag var barn nästan grät jag när jag tänkte på dem som måste arbeta på julafton. Som vuxen har jag gjort det och som du säger, det går det med bara men organiserar det så att man inte känner sig utanför när man kommer hem!
  God fortsättning och hjoppas du får en härlig ledighet på nyår!

  SvaraRadera
 2. Tror absolut du varit snäll och förtjänar de finaste julklapparna! JAg jobbade bara julaftons kväll och hade semester annandagen så jag fick två juldagar att mysa ppå!

  SvaraRadera
 3. Snäll tomte som kom med så fina saker. Skönt att du får ledigt över nyåret, hoppas att det inte blir så kallt. Ônskar dig en fin måndag!

  SvaraRadera
 4. Vilken snäll tomte som varit hos dej med fina klappar. Vi har haft tur än en gång och bara fått lite snö och dessutom soligt och vackert i julhelgen, men bitande kallt.
  Så fin header du har nu.
  Önskar dej god fortsättning.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. OCH my god! jag dör direkt om jag får en sån present, Gudrun är ju bäst, hoppas du visar vad du köper dig där, du förtjänner det vännen, man får vad man ger!

  SvaraRadera
 6. Ang decoupage, jag tror att du har gjort allt på en gång, man måste först klippa servetter och klistra med bra lim och sen när det är allt torr, penslar du med finisher, och det blir inte alls rinkigt! Sticka!, Virka!, det ju en annan femma, du är så himla duktig!
  GOTT NYTT ÅR TILL dig!

  SvaraRadera