onsdag 30 juni 2010

AFRICAN FLOWER


Har länge beundrat dessa "African flower" som så många har gjort och visat på sina bloggar. Nu har även jag provvirkat och den blev ju fina fast det bara är restgarner.
Ska köpa garn i mina favoritfärger och virka fler blommor till något projekt. Kanske blir det en väska, en kasse eller en necessär...... vi får se.
Virkning en är bra semestersysselsättning, tar liten plats i väskan och kan hänga med överallt.
Soliga kramar till alla!
//BiZen

6 kommentarer:

 1. Visst är dom kul att göra!

  SvaraRadera
 2. Jag har tyvärr provat och det går inte att virka, jag skickar allt till dig, vill du ha? utan att behöva byta mot något, bara för du är min BiZen!

  SvaraRadera
 3. Vad fin! Man kanske skulle rota fram virknålarna och se om man kan få ihop blommor till en liten kudde eller en filt. Var hittade du mönstret någonstans?

  SvaraRadera
 4. YES; javisst har jag din adress, och snart ska du få paket. Undrar om du vill ha mina virknålar, och amigurumi boken, ASCH, jag blir så ledsen att allt här har ingen nytta, och du är bäst på att skapa glädje. Hörs vi, DIN vän!

  SvaraRadera
 5. Så fin! Var hittar man mönstret???

  SvaraRadera
 6. Har snurrat mig fram till dig...via Mia stickar som kommenterat på min blogg. Du tycker om åkerbär...eller rättare sagt plockade dem vid Vilhelmina..rätt uppfattat?? Jag bor i Tumba men har gård norr om Vilhelmina...åkerbär är gott! Ser att du virkar African flower - den ska jag ta itu någon gång. Svår? Vad blir det av alla rutorna? Ska titta mera på din fina blogg!

  SvaraRadera