lördag 31 december 2011

RING UT DET GAMLA, RING IN DET NYA…….

thumbnail GOTT NYTT ÅR!



Ha det fint och trevligt när ni skålar in det nya året!



Kramar från mig till Er alla! //BiZen

måndag 26 december 2011

ANNANDAGEN…..

DECEMBER 2011 020Nu har vi avrundat julen och satt in resterna i kylen. Bra att ha under veckan när jag jobbar. Bara att värma eller låta fantasin flöda och hitta på något gott och spännande. Måste medge vi är bra på att ta tillvara rester. Här kastas ingen mat!


Julen blev precis så där lugn och skön som den ska vara. Tomten kom med paket efter att jag kommit hem från jobbet. Sedan fick vi umgås och äta godis.


Snön smälte, plusgrader på termometern och stormen hittade inte hit. Visst har det blåst lite men vi ligger nog precis i utkanten, tack och lov. Tänker på mina vänner på Alnö!


Julsockor blev det, gröna och sköna av garnet jag fick i ett byte av EVA. Härlig, mjuk och fin Alpacka. Mönstret är mitt eget.


Ha en fortsatt fin annan dag jul var ni än befinner er!


Kramar! //BiZenDECEMBER 2011 021

torsdag 22 december 2011

GOD JUL TILL ER ALLA!

imagesHej alla fina Bloggvänner!


Jag önskar Er alla en underbar jul tillsammans med nära och kära.


Själv måste jag jobba på julaftonen men får sedan ledigt i två dagar och får fira julen då istället.


Vi har vitt på marken och önskar oss en vit jul men enligt väderleksrapporterna blir det halka och dåligt väglag. Får ta det lugnt i trafiken. Hoppas Ni alla också tänker på att köra försiktigt.


JULKRAMAR till Er från mig! //BiZen

söndag 18 december 2011

DET KOM ETT PAKET……….

DECEMBER 2011 014


Att vara med i olika byten är både roligt och spännande. Det senaste bytet var att skicka garner, nåt gott och nån överraskning till en person.


Jag fick det här innehållsrika paketet från Anonym och har ingen aning om vem det är….så snälla ge dig till känna så jag kan tacka! Jag tackar här till vidare TUSEN TACK för det fina paket!


Ha det gott i julstöket!


Kram och hej! //BiZen